Finalistka Miss Petra Denková precestovala celú Áziu

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 15:05 • 2 min
Finalistka Miss Petra Denková precestovala celú Áziu

BRATISLAVA - Finalistka súťaže Miss Slovensko 2015 s poradovým číslom 2 Petra Denková precestovala ako modelka celú Áziu.

slovakia

left justify in out

„Cestovanie mám veľmi rada, no odkedy som na vysokej škole, tak už veľmi necestujem. Namiesto toho rada varím, napríklad také halušky, sushi alebo cestoviny,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA. Okrem toho 21-ročná rodáčka z Uhorského tiež rada pláva, číta motivačnú literatúru a tancuje. „Na základnej škole som tancovala roky spoločenský tanec, dokonca aj súťažne, no potom som prerástla všetkých partnerov, tak som musela s tancom skončiť. Rozhodla som sa však zo svojej nevýhody spraviť výhodu a začala som s modelingom,“ vysvetlila.


Štúdium manažmentu podniku by v budúcnosti chcela využiť pri rozbiehaní vlastného biznisu. „Chcela by som pracovať s ľuďmi a hlavne s malými deťmi. Keď som bola malá, chcela som byť učiteľkou v škôlke,“ usmiala sa. Prihlásiť sa do Miss Slovensko podľa vlastných slov nikdy netúžila. „Ľudia mi stále vraveli, aby som to skúsila, no ja som si nikdy o sebe nemyslela, že som vhodná kandidátka na Miss. V tom, aby som sa prihlásila, ma podporil hlavne môj priateľ. Vlastne som bola na kastingu teraz prvýkrát,“ podotkla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies