Finalistka Miss Kristína Roháčeková si plní svoj detský sen

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 15:10 • 2 min
Finalistka Miss Kristína Roháčeková si plní svoj detský sen

BRATISLAVA - Najväčším detským snom finalistky Miss Slovensko 2015 s číslom 3 Kristíny Roháčekovej bolo zúčastniť sa súťaže krásy.

slovakia

left justify in out

„Do tejto súťaže som chcela ísť už od svojho útleho detstva, bol to môj detský sen, v ktorom ma podporoval aj môj brat,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Dvadsaťročná rodáčka z Banskej Bystrice sa od útleho detstva venuje kresleniu, maľuje a paličkuje. „Paličkovanie je naša krásna slovenská tradícia pochádzajúca zo Španej doliny neďaleko mesta, odkiaľ pochádzam,“ priblížila. Jemná tmavovláska okrem toho podľa vlastných slov tiež rada posilňuje, chodí do fitness centra, varí, pečie a cestuje.

 

Najväčšou výzvou v rámci príprav na finálový večer je pre ňu naučiť sa rozprávať pred kamerami. „Najťažšie sú pre mňa rozhovory, ale veľmi si to užívam a som vďačná, že mám možnosť naučiť sa niečo nové, okrem iného aj z tých mediálnych tréningov,“ uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies