Finalisti MS 2014 majú v Brazílii 83 možností výberu základní

NETKY.SK • 30 Október 2013, 14:55 • 2 min
Finalisti MS 2014 majú v Brazílii 83 možností výberu základní

SAO PAULO - Tridsaťdva finalistov budúcoročných futbalových MS v Brazílii majú 83 možností výberu ich miest pobytu počas turnaja. Podľa agentúry Reuters si už vybrali reprezentácie Argentíny a USA, dvojnásobní majstri sveta z Argentíny budú bývať v Belo Horizonte, Američania v Sao Paulo.

slovakia

left justify in out

Organizátori tento týždeň dodali Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA) konečný zoznam 83 centier, ktoré môžu účastníci šampionátu využiť. Sú v nich tréningové plochy, zariadenia a hotelové kapacity. Veľký počet z nich je vo vlastníctve brazílskych futbalových klubov. Argentína tak napríklad využije tréningový komplex klubu Atletico Mineiro. V ponuke sú aj tréningové centrá Cruzeira, Corinthiansu či FC Santos. Finalisti si musia definitívne vybrať do januára budúceho roka, samotný žreb MS je na programe 6. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies