Finalista Česko Slovenskej SuperStar Štefan Pčelár chystá tábor pre deti

NETKY.SK • 16 Jún 2015, 16:37 • 2 min
Finalista Česko Slovenskej SuperStar Štefan Pčelár chystá tábor pre deti

BRATISLAVA - Finalista tretej série Česko Slovenskej SuperStar Štefan Pčelár, známy aj pod prezývkou Itcho, rozbieha v lete detský tábor.

slovakia

left justify in out

„Oslovil ma krstný otec, ktorý otvoril na Slovensku nový zveropark a chcel tam urobiť detský tábor, a keďže som bol kedysi skautom a robiť zážitkové veci pre deti, ale aj pre starších, ma veľmi baví a napĺňa, tak som sa na to podujal,“ prezradil spevák v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Sympatický interpret má podľa vlastných slov ku skautingu stále blízko. „Už ako malý som chodieval do táborov, neskôr sme si to otočili a robil som aj s deckami,“ zaspomínal si 27-ročný rodák z Nitry. „Ako skaut už síce nie som aktívny, ale tie skautské princípy stále zastávam,“ priznal. 

 

Nosnou témou tábora, ktorý momentálne organizuje, bude stroj času. „Pôjde o komerčný tábor, bude sa to volať Mestečko pod hviezdami. Príroda, zážitky, dobrodružstvo, takou rozprávkovou formou. Témou bude stroj času. Decká si prejdú rôznymi obdobiami od praveku cez všetko možné, po celý čas ich bude sprevádzať jedno libreto,“ priblížil hudobník, ktorý by podľa vlastných slov sám rád nazrel do minulých storočí. „Pozrel by som sa, ako to vyzeralo kedysi, čo je pravda a čo nie. Navštívil by som asi všetky historické obdobia, najviac ma ale láka starovek a také to klobúkové obdobie Sherlocka Holmesa. Rád by som stretol aj niektorých hudobných skladateľov,“ poznamenal. „Do budúcnosti by som ísť nechcel,“ zasmial sa. „Celé je to vlastne o tom aspoň na chvíľku vypadnúť z bežného života, kde už trojročné deti vedia ťukať do tabletov a na chvíľku sa vrátiť do takého pokoja,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies