Finále Slovenského pohára Slovnaft Cupu bude v máji v Poprade

NETKY.SK • 6 December 2016, 16:21 • 2 min
Finále Slovenského pohára Slovnaft Cupu bude v máji v Poprade

BRATISLAVA - Finále 48. ročníka futbalového Slovenského pohára Slovnaft Cupu sa uskutoční 1. mája 2017 v NTC Poprad. Dejisko schválil výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na decembrovom zasadaní.

slovakia

left justify in out

Obhajcom víťazstva je AS Trenčín, ktorý sa v marci vo štvrťfinále stretne so Slovanom Bratislava. Finále sa hrá na jeden zápas, ak sa skončí v riadnom hracom čase nerozhodne, stretnutie sa predlžuje o 2x15 minút, po 5-minútovej prestávke. Ak sa ani v nadstavenom hracom čase (hrá sa celé predĺženie) nerozhodne, o víťazovi rozhodnú kopy na bránu zo značky pokutového kopu. Víťaz finále má právo reprezentovať Slovensko v Európskej lige UEFA 2017/2018.

 

V novembri sa skompletizovali účastníci elitnej osmičky, je medzi nimi päť fortunaligistov, dvaja druholigisti (Skalica a Poprad) a líder III. ligy stred ŠKM Liptovský Hrádok. Štvrťfinále sa hrá ešte na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku sa nepredlžuje, ale po 90 minútach nasledujú kopy na bránu zo značky pokutového kopu.

 

O postup do semifinále, ktoré sa už hrá na dva zápasy, sa podľa vyžrebovaného pavúka stretnú dvojice DAC Dunajská Streda - FK Poprad, MFK Skalica - MŠK Žilina, ŠKM Liptovský Hrádok - MFK Zemplín Michalovce a Slovan Bratislava - AS Trenčín.

 

dvojice štvrťfinále 48. ročníka SP - Slovnaft Cupu 2016/2017, hrací termín 7. marca 2017:

 

DAC Dunajská Streda - FK Poprad

MFK Skalica - MŠK Žilina

ŠKM Liptovský Hrádok - MFK Zemplín Michalovce

Slovan Bratislava - AS Trenčín

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies