Finále polohových pretekov na 400 m v Irvine bez Phelpsa

NETKY.SK • 20 August 2010, 12:05 • 2 min
Finále polohových pretekov na 400 m v Irvine bez Phelpsa

Finále polohových pretekov na 400 m v Irvine bez Phelpsa - Ostatné športy Nečakané. Hviezdny americký plavec Michael Phelps sa na Pan-pacifických majstrovstvách nekvalifikoval do finále polohových pretekov na 400 metrov.

slovakia

left justify in out

Nečakané. Hviezdny americký plavec Michael Phelps sa na Pan-pacifických majstrovstvách nekvalifikoval do finále polohových pretekov na 400 metrov. Štrnásťnásobný olympijský víťaz zaostal za dvoma krajanmi, pričom podľa pravidiel môžu byť v osemčlennom finále maximálne dvaja plavci z jednej krajiny.
  Phelpsa predbehli Ryan Lochte a Tyler Clary, Phelps skončil aj napriek dobrému finišu až za nimi s výsledným časom 4:15.38 minúty. Lochte vyhral s časom 4:08.77, Clary zaplával čas 4:09.20 minúty. "Bolo to hrozné," vyznal sa po pretekoch Phelps. "Dnes ráno som čakal čas 4.10 až 4.12 a večer som chcel ísť na to," dodal sklamaný Američan, zároveň však pochválil svojich krajanov: "Pre nich sú časy 4.08 a 4.09 naozaj dobré, bol to skvelý výkon."

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies