VIDEO Finále MS narušil fanúšik, ktorý vbehol na ihrisko

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 10:20 • 2 min
VIDEO Finále MS narušil fanúšik, ktorý vbehol na ihrisko

RIO DE JANEIRO - Nedeľňajšie finále futbalových majstrovstiev sveta v brazílskom Riu de Janeiro medzi Nemeckom a Argentínou (1:0 po predĺžení) približne na minútu prerušil fanúšik, ktorý vbehol na ihrisko.

slovakia

left justify in out

Stav duelu na Maracane bol bezgólový, keď osem minút pred koncom riadneho hracieho času sa na trávniku objavil narušiteľ. Ten mal oblečené tričko s krátkymi rukávmi, kraťasy a oranžové tenisky. Muž bežal smerom k striedačke Nemecka, odhodil svoju čiapku a mieril k Benediktovi Höwedesovi. Kým ho spacifikovali štyria príslušníci bezpečnostnej služby, stihol prebehnúť ešte ďalších 20 metrov. Na MS 2014 to bol tretí takýto incident s "votrelcom" na trávniku. Narušený bol aj osemfinálový zápas USA s Belgickom a duel Nemecka proti Ghane v základnej G-skupine.

 

Fanúšikovia pri televíznych obrazovkách nemali možnosť vidieť tieto incidenty, pretože kameramani dostali za úlohu nefilmovať nespratníkov. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona