Finále Ligy majstrov zverila UEFA Kuipersovi

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 11:57 • 2 min
Finále Ligy majstrov zverila UEFA Kuipersovi

NYON - Madridské finále futbalovej Ligy majstrov medzi Realom a Atléticom v sobotu 24. mája v Lisabone bude rozhodovať holandská trojica na čele s Björnom Kuipersom.

slovakia

left justify in out

Na čiarach mu budú pomáhať Sander van Roekel a Erwin Zeinstra. Pozíciu štvrtého arbitra zaujme Cüneyt Çakir z Turecka. Za bránkami budú stáť ďalší Holanďania Pol van Boekel a Richard Liesveld. Štyridsaťjedenročný Kuipers má na konte 68 zápasov v súťažiach Euróskej futbalovej únie (UEFA) vrátane vlaňajšieho finále Európskej ligy. Je štvrtým predstaviteľom holandskej rozhodcovskej školy vo finále elitnej európskej pohárovej súťaže. Naposledy dostal v roku 2001 dôveru Dick Jol, uvádza uefa.com.

 

UEFA zverejnila aj nomináciu rozhodcov na finále Európskej ligy medzi FC Sevilla a Benficou Lisabon. V Turíne 14. mája bude pískať Nemec Felix Brych, na čiary sa postavia jeho krajania Mark Borsch a Stefan Lupp. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies