Finale DAVIS CUPU v Belehrade

NETKY.SK • 21 September 2010, 07:28 • 2 min
Finale DAVIS CUPU v Belehrade

Finale DAVIS CUPU v Belehrade - Tenis Finálové stretnutie Davisovho pohára 2010 tenisových reprezentačných družstiev mužov, do ktorého sa počas uplynulého víkendu prebojovali Srbi a Francúzi, sa uskutoční 3. až 5.

slovakia

left justify in out

img

Finálové stretnutie Davisovho pohára 2010 tenisových reprezentačných družstiev mužov, do ktorého sa počas uplynulého víkendu prebojovali Srbi a Francúzi, sa uskutoční 3. až 5. decembra v srbskej metropole Belehrade. V pondelok to oznámila Medzinárodná tenisová federácia (ITF).

Francúzsko, ktoré je s 9 primátmi na delenej tretej priečke v historickom rebríčku, získalo svoj posledný triumf pred 9 rokmi, keď v roku 2001 zdolalo v Melbourne Austráliu 3:2. V sezóne 2002 Francúzi ešte boli vo finále a v parížskej hale Bercy podľahli Rusom 2:3. Srbi budú vo finále debutovať a môžu sa stať trinástou krajinou s triumfom v Davis Cupe.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies