Finále Ako som spoznal vašu mamu nakrútili pred deviatimi rokmi

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 11:35 • 2 min
Finále Ako som spoznal vašu mamu nakrútili pred deviatimi rokmi

BRATISLAVA - Časť finálnej epizódy obľúbeného amerického seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) nakrútili pred deviatimi rokmi.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla herečka Lyndsy Fonseca, stvárňujúca Tedovu dcéru, nakrúcanie všetkých úvodných pasáží a tiež scén vo finálnej epizóde sa uskutočnilo ešte v časoch výroby prvej sezóny v roku 2005. "Bolo to tak dávno, že si už ani nepamätám, čo som hovorila," vyhlásila herečka.

 

Seriál Ako som spoznal vašu mamu sa sústredil okolo Teda (Josh Radnor), ktorý svojim deťom v budúcnosti rozpráva príbehy z obdobia predtým, ako stretol ich matku. Každá epizóda seriálu sa pritom začína scénou s Tedovými deťmi sediacimi na pohovke. Ide o improvizované scény s bežnými reakciami, ktoré tvorcovia seriálu nakrútili naraz pred deviatimi rokmi. Primäl ich k tomu fakt, že predstaviteľ Tedovho syna, David Henrie, bol v čase nakrúcania v puberte. "David rýchlo rástol. Bolo vidieť, že narástol o štyri čísla a jeho hlas zhrubol," spomína Fonseca, ktorá už má 27 rokov a stále sa venuje herectvu. "Keď sme začali s nakrúcaním, nemohol som ešte šoférovať. Teraz som si kúpil dom," zhodnotil jej teraz už 24-ročný herecký kolega.

 

Hoci v seriáli nehrali kľúčové postavy, tým že sa v ňom objavovali počas všetkých deviatich sezón, stali sa jeho pevnou súčasťou. "Stále dostávam uznanie za to, že som bola v seriáli. Pritom je to smiešne, lebo necítim, že to bola moja šou, no som hrdá, že som v nej bola," uviedla Fonseca.

 

Finálnu časť seriálu Ako som spoznal vašu mamu odvysielala americká televízia CBS v pondelok. V súčasnosti pripravujú jeho spinoff s názvom How I Met Your Dad (Ako som spoznala vášho otca). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona