Fín Latvala po sobote lídrom Rely Akropolis

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 09:25 • 2 min
Fín Latvala po sobote lídrom Rely Akropolis

LOUTRAKI - Na čelo priebežného poradia Rely Akropolis v Grécku, šiesteho podujatia majstrovstiev sveta v tomto motoristickom odvetví, sa dostal po sobote fínsky jazdec Jari-Matti Latvala na automobile Volkswagen Polo-R.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný pilot v sobotu využil defekt Rusa Jevgenija Novikova, ktorý bol lídrom pretekov po piatku a pred záverečným dňom vedie pred Španielom Danim Sordom o viac ako minútu. Tretí je priebežne Belgičan Thierry Neuville. "Mal som drobné obavy, keď som zbadal dážď, pretože som si myslel, že sa začne šmýkať. Prišli sme síce o grip na jednom alebo dvoch miestach a boli sme niekoľkokrát 'širokí', ale nakoniec sa to vyvinulo v pozitívny deň," uviedol Latvala po sobotňajších ôsmich rýchlostných skúškach. Latvala sa snaží v Grécku o svoje ôsme prvenstvo v kariére a prvé od vlaňajšej Rely Walesu. Podujatie vyvrcholí nedeľňajšími štyrmi rýchlostnými úsekmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona