Filmové premiéry: Aj slnko je hviezda, Yesterday a hrôzostrašná Annabelle 3

NETKY.SK • 27 Jún 2019, 14:16 • 2 min
Filmové premiéry: Aj slnko je hviezda, Yesterday a hrôzostrašná Annabelle 3

O dvoch rozdielnych ľuďoch, medzi ktorými preskočí iskra, je americká romantika Aj slnko je hviezda. Yesterday je film plný pesničiek Beatles, na ktoré skoro všetci zabudli. Annabelle 3 je ďalším pokračovaním úspešnej hororovej série.

slovakia

left justify in out

Aj slnko je hviezda

 

Natasha je dievča, ktoré neverí na osud ani na sny, a spolieha sa len na vedu a fakty. Až do magického okamihu, keď osud zasiahne a ona uprostred horúceho dňa na rušnej newyorskej ulici narazí na Daniela, nevyliečiteľného romantika. Medzi dvoma úplne neznámymi mladými ľuďmi okamžite preskočí iskra, ale hviezdy im nie sú príliš naklonené.

 

 

Aj slnko je hviezda, USA 2019 romantický, 94 min., Réžia: Ry Russo-Young, hrajú: Yara Shahidi, Charles Melton, Jake Choi a ďalší.

 

Yesterday

 

Predstavte si svet, ktorý zabudol na to, že niekedy existovali Beatles a jeho pesničky pozná len jeden človek: veľmi neúspešný pesničkár Jack, ktorý už chce zavesiť gitaru na klinec, pretože nech robí, čo robí, počúva ho len najlepšia kamarátka Ellie. Ale potom sa to stane a on zistí, že nikto nič nevie o žiadnych Beatles. Ani Google. A tak ich začne hrať...

 

 

Yesterday, Veľká Británia, hudobná komédia, 116 min., Réžia: Danny Boyle, hrajú: Himesh Patel, Lily Jamesová, Ed Sheeran, James Cordente, Kate McKinnonová a ďalší.

 

Annabelle 3

 

Opäť sa stretávame s neblaho preslávenou démonmi posadnutou bábikou z filmu V zajatí démonov. Ed a Lorraine Warren ju kedysi bezpečne uložili za posvätené sklo v miestnosti s ďalšími artefaktmi zla a prizvali kňaza, aby úkryt spečatil požehnaním. Kto mohol však tušiť, že Annabelle prebudí zlých duchov v blízkosti a svet zažije ďalší desivý útok temných síl?

 

 

Annabelle 3, USA 2019, horor, réžia: Gary Dauberman, hrajú: Mckenna Grace, Madison Iseman, Vera Farmiga, Patrick Wilson a ďalší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona