Filmová novinka I Wanna Dance with Somebody je oslavou života Whitney Houston

NETKY.SK • 24 November 2022, 17:0 • 2 min
Filmová novinka I Wanna Dance with Somebody je oslavou života Whitney Houston

BRATISLAVA - Presne o mesiac zavíta do slovenských kín filmová novinka s názvom I Wanna Dance with Somebody. Životopisný hudobný film o speváčke Whitney Houston nakrútila americká režisérka, scenáristka a herečka Kasi Lemmons podľa scenára Anthonyho McCartena.

slovakia

left justify in out

"Je emotívnou a srdcervúcou oslavou života jednej z najúspešnejších speváčok v histórii pop music," avizuje distribučná spoločnosť Itafilm snímku, ktorú uvedie do kín 22. decembra pri príležitosti 30. výročia úspešného filmu The Bodyguard, ktorý s Whitney Houston a Kevinom Costnerom v hlavnej úlohe nakrútil v roku 1992 režisér Mick Jackson.

 

img

 

Whitney Houston už ako dieťa rada spievala so svojou matkou Cissy v kostole v New Jersey, ale ani vo sne by jej nenapadlo, že sa stane speváckou ikonou svojej generácie. "Snímka nás prevedie životom, kariérou a veľkolepými vystúpeniami s najobľúbenejšími hitmi nezabudnuteľnej Whitney Houston," približuje distribučná spoločnosť film I Wanna Dance with Somebody od scenáristu Bohemian Rapsody. Speváčku v ňom stvárňuje britská herečka Naomi Ackie.

 

Trailer: www.youtube.com/watch?v=hwtBsZU8w6w&t=1s han liv

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona