Filmári Lord a Miller nakrútia samostatný film zo sveta Star Wars

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 13:51 • 2 min
Filmári Lord a Miller nakrútia samostatný film zo sveta Star Wars

LOS ANGELES - Americkí filmári Phil Lord a Christopher Miller budú režírovať samostatnú snímku zo sveta Star Wars. Príbeh novinky sa bude zameriavať na zážitky mladého pašeráka Hana Sola.

slovakia

left justify in out

Na scenári pracujú Lawrence Kasdan a jeho syn Jon Kasdan. Film spomínanej režisérskej dvojice, ktorá má na konte tituly ako Oblačno, miestami fašírky (2009), 21 Jump Street (2012), 22 Jump Street (2014) alebo Lego príbeh (2014), by mali uviesť do amerických kín 25. mája 2018.

 

V súčasnosti pripravujú aj ďalšie dva samostatné filmy zo sveta Hviezdnych vojen. Réžiu snímky s podtitulom Rogue One má na starosti Gareth Edwards a zahrajú si v nej Felicity Jones, Forest Whitaker či Ben Mendelsohn. Americkú premiéru by mala mať 16. decembra 2016.

 

Ďalší film, ktorý by mali dokončiť v roku 2018, momentálne nemá režiséra. Zatiaľ nepomenovanú snímku, ktorá by údajne mala ponúknuť príbeh o nájomnom lovcovi známom ako Boba Fett, mal nakrútiť Josh Trank. Ten však v máji odriekol spoluprácu.

 

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na siedmy film zo ságy Star Wars s podtitulom The Force Awakens, ktorý pripravuje J.J. Abrams. Táto snímka, v ktorej sa predstavia napríklad Harrison Ford, Mark Hamill, Oscar Isaac či Lupita Nyong'o, by sa mala dostať do kín v decembri. Tvorcovia už pracujú aj na ôsmom filme, ktorého režisérom je Rian Johnson. Snímku by mali predstaviť verejnosti 26. mája 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies