Filmár Michal Nemtuda väčšinou trávi leto na Slovensku

NETKY.SK • 18 August 2016, 16:00 • 2 min
Filmár Michal Nemtuda väčšinou trávi leto na Slovensku

BRATISLAVA - Slovenský herec a režisér Michal Nemtuda obyčajne trávi letné dni na Slovensku.

slovakia

left justify in out

„Milujem slovenské leto, nechodievam v lete moc do zahraničia, zostávam radšej tu, lebo keď je na Slovensku pekné počasie, tak načo chodiť preč,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.


Na dovolenku k moru si podľa vlastných slov odskočí radšej v zime. „Nenávidím zimu a v zime ani nemám toľko roboty, takže vtedy si to môžem dovoliť. To je jediný čas, keď môžem vypnúť,“ poznamenal mladý režisér. Jednou z jeho najobľúbenejších destinácií je Ázia. „Odchádzam väčšinou do Ázie, milujem Áziu, lebo je tam pokora, dobré jedlo, milujem ich kultúru, ich prírodu a more, milujem vlastne všetko, čo tam je. Tento rok som bol s Johnym Mečochom v Thajsku. On už Thajsko raz navštívil, no vtedy si veľa neprecestoval, tak som mu tento rok ukázal tak po svojom, ako sa tam žije a bol nadšený. Budúci rok ideme spolu zas,“ prezradil Nemtuda.


Letné dni venuje predovšetkým práci. „Leto je pre mňa hlavná sezóna, takže obvykle celé leto pracujem. Točím rôzne hudobné videoklipy, moderujem vlastnú show v rádiu a aktuálne pripravujem aj jednu úplne novú reláciu v jednej novej televízii. Nechcem ešte konkretizovať, o čo pôjde,“ povedal 29-ročný Bratislavčan, ktorý sa vraj popri rozbehnutých projektoch nebráni ani povolaniu herca.


Pôsobenie v seriáli ho však momentálne až tak neláka. „Herectvo je pre mňa stále prvoradé, no neviem, či by som chcel hrať teraz v seriáli, nakoľko seriál je vec, ktorá vás zaťaží na každý deň a na dlhšiu dobu a tým pádom by mi možno stroskotalo to, čo som štyri roky budoval, takže účinkovania v seriáli sa trošku bojím... No možno len čakám na správnu rolu. Nechám sa prekvapiť a pokiaľ niečo príde, určite nad tým budem premýšľať. Mal som jednu ponuku, ale odmietol som ju presne preto, že si nechcem zabiť niečo, čo mám už pekne rozbehnuté. Vyskočiť z rozbehnutého vlaku je asi blbosť,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies