Filmár David Gordon Green bude režírovať nový Halloween

NETKY.SK • 10 Február 2017, 16:46 • 2 min
Filmár David Gordon Green bude režírovať nový Halloween

BRATISLAVA - Americký filmár David Gordon Green nakrúti ďalšiu snímku z hororovej série Halloween.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z mesta Little Rock v Arkansase a Danny McBride napíšu scenár nového príbehu o vrahovi Michaelovi Myersovi. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informoval John Carpenter, ktorý sa podieľal napríklad na prvom Halloweene z roku 1978. Premiéru filmu naplánovali na 19. októbra 2018.


Všetci traja spomínaní sa na projekte podieľajú aj ako výkonní producenti. Šesťdesiatdeväťročný Carpenter sa zrejme opäť postará aj o hudbu hororu.

 

"Halloween Johna Carpentera bol pre mňa a milióny ďalších filmových fanúšikov veľkolepý hororový zážitok. Je pre mňa veľkou cťou, že môžem s takýmto tvorivým tímom spolupracovať na novom príbehu Michaela Myersa," uviedol David Gordon Green, ktorý má na konte filmy ako Rodinné tajomstvo (2004), Pineapple Express (2008), Vražedná opatrovateľka (2011) alebo Princ a pruďas (2011).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona