Film Všetko alebo nič zdolal rekordy návštevnosti

NETKY.SK • 16 Január 2017, 16:32 • 2 min
Film Všetko alebo nič zdolal rekordy návštevnosti

BRATISLAVA - Extrémny divácky záujem vyvolal filmový debut slovenskej spisovateľky Evity Urbaníkovej Všetko alebo nič.

slovakia

left justify in out

"Počas premiérového víkendu vypredával kinosály po celom Slovensku a spolu si ho prišlo pozrieť rekordných 64.931 divákov," TASR informovala PR manažérka Andrea Pivarčiová. Ako ďalej uviedla, spolu s predpremiérami film doteraz videlo 68.352 divákov.

 

Romantická komédia režisérky Marty Ferencovej sa tak stala absolútnou jednotkou v návštevnosti slovenských aj českých filmov v kinách počas otváracieho víkendu. "Zároveň sa film Všetko alebo nič dostal do TOP 10 najlepších otváracích víkendov v slovenských kinách a z ôsmeho miesta za sebou zanechal kinohity Fantastické zvery a ich výskyt, všetky diely Harryho Pottera a Hry o život, ako aj animáky Hľadá sa Dory a Tajný život maznáčikov," dodala.

 

Film Všetko alebo nič vytvorený na motívy rovnomenného knižného bestselleru dosiahol veľký úspech aj v Českej republike, kde si ho prišlo pozrieť takmer 50.000 divákov. Stal sa tak číslom jeden aj u našich západných susedov. V marci bude uvedený do kín aj v Poľsku.

Režisérka a spoluautorka scenára Marta Ferencová sa zo záujmu o film veľmi teší: "Sme nadšení z obrovského množstva srdečných reakcií a ohlasov na film a chceme sa veľmi poďakovať divákom, že prišli do kina." Autorka knihy Eva Urbaníková, ktorá je zároveň spoluautorka scenára, uviedla:

 

"Cítim obrovskú radosť so všetkým, čo k tomu patrí, nasávam všetku tú nefalšovanú pozitívnu energiu, ktorá sa k nám dostáva od ľudí, ktorým sa film páči. Máme stovky ohlasov, za ktoré som vďačná a ktoré nám potvrdzujú, že to všetko malo zmysel."

 

Snímka rozpráva príbeh "o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda".

 

Vo filme hrajú hereckí predstavitelia z troch krajín - zo Slovenska Táňa Pauhofová, Ľuboš Kostelný či Zuzana Kronerová, z Českej republiky Klára Issová, Petra Hřebíčková, Ondřej Sokol a z Poľska Michał Żebrowski, Paweł Delag a Krzysztof Tyniec.

 

Producentsky sa na filme podieľali NUNEZ NFE, MOJO Film a Evita Film Production. Do slovenskej kinodistribúcie ho 12. januára uviedol Continental film.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies