Film Vianočný príbeh poteší fanúšikov Kaisera, Lábusa aj Rodena

NETKY.SK • 23 November 2022, 16:0 • 2 min
Film Vianočný príbeh poteší fanúšikov Kaisera, Lábusa aj Rodena

BRATISLAVA - Počas Štedrého dňa sa odohráva nová česká komédia s hviezdnym obsadením. Film režisérky a scenáristky Ireny Pavláskovej poteší fanúšikov Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábusa, Karla Rodena, Hynka Čermáka, Jiřiny Bohdalovej, ale aj francúzskej hereckej legendy Pierra Richarda. Vianočnú snímku čaká v stredu premiéra pred bratislavským publikom.

slovakia

left justify in out

"Chceli sme plnokrvný príbeh s obsahom, so zaujímavými hrdinami a nečakanými udalosťami. Žiadnu presladenú limonádu, ale originálny príbeh, ktorý pravdivo, i keď hyperbolicky a v zábavnej forme, odráža celú škálu vianočných emócií," hovorí Pavlásková. Snímka s nečakanými situáciami i dojemnými chvíľami odkrýva rodinné vzťahy u Skálovcov, kde "vládne" známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. Jej filmový syn Karel Roden rieši svoju prostorekosť a priateľku. "U Pazderkovcov sa zase preberajú nepozvaní hostia a vzájomné vzťahy, ale pri sviatočnom stole sa nakoniec stretnú všetci tí, ktorí tam patria," približuje distribučná spoločnosť CinemArt, ktorá film prináša do kín od štvrtka 24. novembra.

 

img

 

Divákom ponúkne aj vianočný príbeh a oslavu sviatkov na horách v podaní Viktorovej rodiny, ktorá rieši manželský "štvoruholník". Tvorí ho on, ona, jej milenec a opatrovateľka v podaní Hynka Čermáka, Jany Plodkovej, Jana Nedbala a Sáry Sandeva. "Všetko v scenári sa točí okolo Vianoc, takže pohladí, je plný pohody, ale tiež rozosmeje a myslím si, že sa v ňom nájde každý," tvrdí o filmovej novinke Sandeva. Spokojnosť so scenárom vyjadril aj jej kolega Hynek Čermák. "Mňa prekvapil tým, koľko prekážok kladie postavám. To sa mi veľmi páči, zvlášť pri komediálnych veciach. Situačný humor vzniká z toho, že postava musí prekážky prekonávať a divák vie viac ako oni. A to je v tomto scenári skvelo vymyslené," poznamenal herec.

 

Trailer: www.youtube.com/watch?v=ltVKEgdDCcs 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona