Film Sám Doma trochu inak

NETKY.SK • 19 December 2018, 22:15 • 2 min
Film Sám Doma trochu inak

BRATISLAVA - Čochvíľa sú tu Vianoce. Okrem stromčeka či darčekov sú charakteristické aj filmami, ktoré v televízii chodia výlučne až počas sviatkov. Sociálne siete nám v predvianočnom období ponúkli trochu nostalgie. Kevin je späť!

slovakia

left justify in out

Pamätáte si ešte na malého Kevina? Filmová sága pozostávajúca z dvoch filmov o malom blonďakovi preletela celým svetom. Najmladšieho člena rodiny McAllisterovcov zabudli najprv doma a v druhom dieli pre istotu nastúpil do iného lietadla. Ocitol sa tak sám v New Yorku. V oboch prípadoch prekazil plány tým istým lupičom. Skvelá komédia pre malých aj veľkých z neho spravila najznámejšieho mladého herca. No tie časy sú už dávno preč a Kevin McAllister (Macaulay Culkin) už dávno vyrástol.

 

Na sociálnych sieťach koluje v týchto dňoch video o tom, ako sa Kevin vrátil domov po takmer 30-tich rokoch. Nezmenil sa však len on, ale aj doba. Spoločnosť Google takto s humorom predstavila v reklame svoj vyhliadavač, ktorý plní Kevinove rozkazy.

 

 

 

Reklama je obraz toho, akými míľovými krokmi technika napreduje.

 

Z filmovej ságy Macaulay získal 4 filmové ocenenia. Okrem toho sa mu podarilo vyhrať aj MTV Movie Awards za rolu vo filme Moje dievča z roku 1991

Jeho priateľkou bola aj slávna herečka Mila Kunis, no po 9-tich rokoch sa rozišli. V súčasnej dobe pracuje ako DJ v nočnom klube Le Poisson Rouge v New Yorku. Údajne je závislý na liekoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona