VIDEO Film "Ronaldo - The Movie" bude mať premiéru v novembri

NETKY.SK • 29 September 2015, 17:24 • 2 min
VIDEO Film "Ronaldo - The Movie" bude mať premiéru v novembri

MADRID – Fenomenálny útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo je už hviezdou na ihrisku, ale teraz sa z neho stáva aj filmová. Portugalčan zverejnil upútavku na svoj film, ktorý sleduje jeho život vyše roka a volá sa 'Ronaldo'.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný futbalista povolil filmovému štábu neobmedzený prístup do svojho súkromného a verejného života počas obdobia 14 mesiacov. Výsledkom je dokument, ktorý sa bude premietať po celom svete.

 

 

Dvojminútová upútavka zachytáva Ronalda na futbalovom trávniku a rovnako aj mimo neho. Zobrazuje ho ako otca, ktorý trávi čas so svojím synom a rovnako aj ako futbalovú superhviezdu, ktorá dáva góly za svoj klub ako na bežiacom páse.

 

img

Nakrútili ho tvorcovia, ktorí vytvorili úspešný športový dokument "Senna" či hudobný o speváčke Amy Winehouse "Amy". Premiéra bude v Londýne už v novembri tohto roku a trojnásobný víťaz Zlatej lopty sa jej zúčastní osobne.Ronaldo potvrdil, že tento film ukáže všetkým fanúšikom kto naozaj je.

 

"Týmto dokumentom chcem všetkým fanúšikom objektívne ukázať, aký naozaj som," povedal. "Myslím, že ľuďom sa bude tento dokument páčiť, pretože nie je fiktívny alebo zmanipulovaný, je to niečo skutočné. Som nadšený, že film bude mať celosvetovú premiéru 9.novembra a už sa nemôžem dočkať, až všetkých uvidím v Londýne."

 

img

Vo filme sú rozhovory s ľuďmi, ktorí sú Ronaldovi blízko, doteraz nezverejnené zábery z detstva či počiatkoch jeho fenomenálnej kariéry.

Všetko sa začína v roku, keď Ronaldo pomohol Realu Madrid k zisku "La Decima", ich desiateho európskeho pohára a končí to pri jeho malom synovi, ktorí svojmu slávnemu ockovi vraví: "Ja budem brankár. Dobre ocko?" Hviezda Realu Madrid odpovedá: "Brankár. Žartuješ?"

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies