Film Labyrinth s Davidom Bowiem sa napokon nedočká remakeu

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:40 • 2 min
Film Labyrinth s Davidom Bowiem sa napokon nedočká remakeu

BRATISLAVA - Film Labyrinth (1986), v ktorom si zahral zosnulý anglický spevák a hudobník David Bowie, sa napokon nedočká nového spracovania.

slovakia

left justify in out

Dohady o novej verzii kultovej snímky vyvrátila Nicole Perlman, ktorá sa mala údajne ujať scenára. Perlman, ktorá spolu s Jamesom Gunnom napísala snímku Strážcovia Galaxie (2014), prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vyhlásila, že žiaden remake sa nechystá a ľudia by nemali veriť všetkému, čo vidia na internete. "Nikto nejde nakrúcať remake Labyrinthu. Snímka je dokonalá sama o sebe," dodala.


Film Labyrinth nakrútil Jim Henson podľa scenára jedného z členov britského komediálneho zoskupenia Monty Python Terryho Jonesa. Titul prináša príbeh tínedžerky Sarah v podaní Jennifer Connelly, ktorá musí prejsť zázračným bludiskom, aby zachránila brata zo zajatia kráľa škriatkov Jaretha (David Bowie). Na filme sa ako výkonný producent podieľal aj George Lucas. Hoci v kinách snímka pohorela, s odstupom času sa z nej stal kult.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona