Film inšpirovaný hernou legendou Borderlands ohlásil ďalšie zvučné meno do obsadenia

NETKY.SK • 6 Apríl 2021, 20:7 • 2 min
Film inšpirovaný hernou legendou Borderlands ohlásil ďalšie zvučné meno do obsadenia

Film Borderlands obsadil holandského kulturistu Oliviera Richtersa ako darebáka Kroma. Stáva sa tak ďalšou hviezdou v nadupanom obsadení.

slovakia

left justify in out


Film Borderlands naberá ďaľšie herecké posily. Do obsadenia bolo pridané ďalšie zvučné meno, a to Olivier Richters, ktorý si zahrá Kroma. Vo filme, ktorý vychádza z populárnej série videohier od spoločnosti Gearbox Software, sa predstavia Cate Blanchett ako Lilith, Kevin Hart ako Roland, Jamie Lee Curtis ako Patricia Tannis, Ariana Greenblatt ako Tiny Tina a Jack Black ako Claptrap.

 

Režisérom filmu Borderlands je Eli Roth a autorom je černobyľský tvorca Craig Mazin, ktorý tiež pracuje na pripravovanej sérii HBO The Last of Us.

 


Hry zo sveta The Borderland sa odohrávajú vo vesmíre, ktorý vedú nebezpečné militarizované spoločnosti.Ako primárne miesto, kde sa bude odohrávať príbeh je Pandora. Planéta je domovom gangov, banditov, žoldnierov, vrahov, no aj príšer. Séria je známa svojou intenzívnou akciou, neuctivou komédiou a množstvom odkazov na popkultúru.

 


Vzhľadom na to, že sa pre film zhromaždilo toľko komediálnych talentov, zdá sa, že sa Borderlands snaží udržať rovnakú rovnováhu medzi akciou a komédiou, pre ktorú je táto herná séria tak milovaná. Obsadenie hercou je  zmesou zabehnutých mien i vychádzajúcich hviezd. 
 

Film doposiaľ nemá žiadny dátum premiéry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona