Film Bourneov odkaz kraľoval rebríčku amerických a kanadských kín

NETKY.SK • 13 August 2012, 11:00 • 2 min
Film Bourneov odkaz kraľoval rebríčku amerických a kanadských kín

Film Bourneov odkaz kraľoval rebríčku amerických a kanadských kín - Kultúra Na prvom mieste vo víkendovom rebríčku amerických a kanadských kín sa umiestnil film Bourneov odkaz (The Bourne Legacy), uviedla dnes tlačová agentúra DPA. Vo štvrtom pokračovaní

slovakia

left justify in out

img

Na prvom mieste vo víkendovom rebríčku amerických a kanadských kín sa umiestnil film Bourneov odkaz (The Bourne Legacy), uviedla dnes tlačová agentúra DPA.
      Vo štvrtom pokračovaní dramatického špionážneho príbehu o "agentovi bez minulosti" však nezažiaril Matt Damon, ale v hlavnej úlohe sa predstavil Jeremy Renner. Film zarobil 40,3 milióna dolárov (zhruba 32,7 milióna eur).
      Víkendovou "dvojkou" sa stala politická komédia Pr(e)dvolebné sľuby (The Campaign) s hercami Willom Ferrellom a Zachom Galifianakisom v hlavných úlohách. Do pokladníc kín priniesla snímka 27,4 milión dolárov (vyše 22,3 milióna eur).
      Na tretie miesto sa tak v rebríčku filmových hitov zosunul ďalší príbeh o Batmanovi - Návrat Temného rytiera (The Dark Knight Rises), ktorý zarobil 19,5 milióna dolárov (približne 15,9 milióna eur).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies