Film Bezva ženská na krku sa do slovenských kín dostane 20. októbra

NETKY.SK • 21 September 2016, 14:57 • 2 min
Film Bezva ženská na krku sa do slovenských kín dostane 20. októbra

BRATISLAVA - Česká komédia Bezva ženská na krku sa dostane do slovenských kín 20. októbra. V novinke odohrávajúcej sa v prostredí stredných Čiech sa diváci a diváčky môžu tešiť na Petru Hřebíčkovú, Jiřího Langmajera, Ondřeja Vetchého, Václava Postráneckého, Ondřeja Malého, Terezu Kostkovú, Jenovéfu Bokovú, Pavlu Tomicovú či Miroslava Táborského.

slovakia

left justify in out

Film nakrútili Jiří Vejdělek a Tomáš Hoffman, ktorí stoja za snímkami ako Účastníci zájazdu (2006) či Ženy v pokušení (2010). Snímka je Hoffmanovým režisérskym debutom, zatiaľ čo Vejdělek sa tentoraz postaral o scenár.


Film rozpráva príbeh Elišky (Petra Hřebíčková), ktorá sa po rozvode s Pavlom (Jiří Langmajer) rozhodne pre nový život v malej dedine v stredných Čechách. Na vidieku ju svojrázny a hyperaktívny starosta (Miroslav Táborský) nasťahuje do domu s nepríjemným hrobárom Božíčkom (Ondřej Vetchý), ktorý sám hovorí, že so "ženskými definitívne skončil".

 

"Je to film o láske, ktorá môže ľuďom pomôcť. Najmä ľuďom, ktorí už stratili chuť, odvahu aj silu veriť, že by mohli byť ešte v živote šťastní. Vďaka náhodnému, takmer osudovému stretnutiu, prežijú Eliška s Božíčkom najšťastnejší kus svojho života, a to práve vtedy, keď už to ani jeden z nich nečakal. Láska nie je abstraktný pojem, je strašne silná,“ priblížil snímku Ondrej Vetchý.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies