Filipínsky prezident hrozí teroristom, že ich bude jesť za surova

NETKY.SK • 9 Júl 2017, 16:46 • 2 min
Filipínsky prezident hrozí teroristom, že ich bude jesť za surova

MANILA - Filipínsky prezident Rodrigo Duterte má vážny problém, hnevajú ho teroristi skupiny Abu Sayyaf, ktorí odrezávajú hlavy nevinným civilistom.

slovakia

left justify in out

Nedávno na brehy Filipín vyplavilo telá dvoch vietnamských námorníkov, ktorí mali sťaté hlavy. Militanti ich zajali v novembri minulého roka, keď prepadli ich nákladnú loď. Teroristi takto kántria unesené obete, keď za ne nedostanú požadované výkupné.

 

Duterte už toho má dosť a teroristom poslal jasný odkaz, aby im ukázal, aký drsný muž proti nim stojí. "Budem jesť vaše pečene, keď chcete. Dajte mi soľ a ocot a ja to zjem surové priamo pred vami," povedal prezident v prejave za prítomnosti miestnych úradníkov, píše GMA.

 

img

 

To nie je všetko. Duterte tvrdí, že nie je vyberavý a pokojne rozhryzie a zhltne aj iné časti nepriateľov. „Zjem všetko, aj to čo sa nedá prehltnúť," dodal.

 

Rozhnevaný Duterte počas prejavu dokonca verejne ukázal telá nebožtíkov a vyzval ľud k odvahe a boju. "Chcete byť zotročení týmito teroristami, synovia? Obránime sa!“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies