Filipínsky boxer Pacquiao v novembri vyzve šampióna WBO Jessieho Vargasa

NETKY.SK • 10 August 2016, 13:09 • 2 min
Filipínsky boxer Pacquiao v novembri vyzve šampióna WBO Jessieho Vargasa

MANILA - Filipínsky boxer Manny Pacquiao sa znova postaví do ringu 5. novembra v Las Vegas proti šampiónovi organizácie WBO vo welterovej váhe Jessiemu Vargasovi.

slovakia

left justify in out

Pripravovať sa však bude na Filipínach, aby si mohol plniť povinnosti vyplývajúce z volenej funkcie senátora. Začiatkom septembra podnikne krátku propagačnú cestu do Los Angeles, uviedol poradca 37-ročného pästiara Michael Koncz.
"Áno, súboj bude. Súhlasil som, že sa 5. novembra postavím proti úradujúcemu šampiónovi WBO vo welterovej kategórii Jessiemu Vargasovi. Box je moja vášeň. Telocvičňa a ring mi už veľmi chýbajú," uviedol Pacquiao, ktorý ešte v apríli po víťaznom zápase nad Američanom Timothym Bradleym naznačil, že s boxom je koniec:

 

"V tomto momente končím. Pôjdem domov a budem o tom rozmýšľať, ale chcem byť so svojou rodinou. Chcem slúžiť ľuďom." V máji potom naplnil svoje politické ambície úspechom vo voľbách do filipínskeho senátu. Dovtedy bol kongresmanom. Jesenný zápas je naplánovaný tak, aby Pacquiao stihol dôležitú schôdzu so schvaľovaním rozpočtu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies