Filipa Kissa potešila šanca od trénera Kozáka

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 08:50 • 2 min
Filipa Kissa potešila šanca od trénera Kozáka

PETROHRAD - Celý zápas proti Rusom odohral v pondelok na petrohradskom štadióne Petrovskij futbalový stredopoliar Filip Kiss.

slovakia

left justify in out

Rodáka z Dunajskej Stredy chcel tréner Ján Kozák otestovať pri plnej minutáži, pretože pod jeho taktovkou ešte neabsolvoval výraznejšiu zápasovú porciu. Napriek prehre 0:1 bol 23-ročný futbalista veľmi rád, že dostal dôveru od kouča. "Som vďačný za šancu. Nie som spokojný, pretože sme nezvíťazili a neuhrali výsledok, po ktorý sme sem prišli. Som však rád za celých 90 minút a dúfam, že ich príde ešte viac," poznamenal po súboji. Filip Kiss vzápätí vyzdvihol svetlú stránku výkonu tímu SR, no poukázal aj nedostatky. "V defenzíve sme boli solídni, ale v ofenzíve sme mali viac podržať loptu, aj keď to nebolo jednoduché. Rusi majú výborných hráčov. Aj ja osobne som možno smerom dopredu mohol niečo vziať na svoje ramená. Dosť veľa energie sme totiž minuli na bránenie," poznamenal mladý futbalista.

 

O svojej budúcnosti má Filip Kiss jasno. "Mám sa hlásiť v Cardiffe. Bolo mi povedané, že začnem tam. Dúfam, že dostanem šancu a využijem ju. Chcel by som sa presadiť práve tam, zabojovať o svoje miesto a pomôcť klubu k návratu do Premier League," povedal niekdajší hráč troch bratislavských klubov - Interu, Petržalky aj Slovana - a doplnil: "Teraz sa však teším na dovolenku, chcem si ju užiť. Bola to dlhá a náročná sezóna. Som za ňu rád, no dúfam, že budúci rok bude ešte lepší a ja sám sa budem zlepšovať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies