VIDEO Filip Tůma sa pokúšal robiť pizzu. Pozrite sa, ako to dopadlo a kde skončilo cesto

NETKY.SK • 16 December 2017, 15:00 • 2 min
VIDEO Filip Tůma sa pokúšal robiť pizzu. Pozrite sa, ako to dopadlo a kde skončilo cesto

BRATISLAVA - Známy herec pri pokuse urobiť pizzu zabodoval. Niežeby mu to nejako obzvlášť dobre išlo, ale všetci prítomní sa vďaka nemu výborne bavili. Kde? Vo fungl novej bratislavskej pizzerii, kde predtým prebehla prezentácia rodinného seriálu komerčnej televízie.

slovakia

left justify in out

Filip Tůma a jeho kolegovia Vladimír Kobielsky a Marek Fašiang sa v spoločnosti šéfkuchára Andreu Enu, rýdzeho Taliana usadeného na Slovensku, postavili pred objektívy novinárov, aby predviedli niečo ako variácie na tému Pat a Mat pripravujú pizzu.

 

Pre divákov aj slovenských priamych aktérov ďalej zostáva záhadou, ako niekto dokáže točiť na ruke pizzové cesto a neurobiť doň dieru. Filip Tůma si potvrdil, že k tomuto druhu ľudí zatiaľ nepatrí. No okrem neho pobavil hostí aj sám šéf reštaurácie Andrea Ena, a to v duchu príslovia „aj majster sa sekne“. Andrea zrejme ešte celkom nie je zvyknutý na priestorové usporiadanie svojej novej reštaurácie, takže sa mu tiež podaril zaujímavý kúsok. Aký? Uvidíte vo videu.

 

Filip Tůma, ktorý na seba v tomto kuse vzal úlohu hlavného hrdinu, sa pozerá na život optimisticky. Ako povedal v odpovedi na našu priamu otázku, keby bol dotlačený k tomu, že by sa pečením pizze musel živiť, „nejako by to dal“. Spoločne veríme, že takáto situácia nenastane a Filip bude ďalej skvelým spôsobom stvárňovať činoherné a spevoherné postavy, napríklad aj v televíznych seriáloch.

 

 

Doplňme, že spomínaná prezentácia sa týkala nového seriálu Oteckovia, ktorý pobeží na televízii Markíza od začiatku januára. Okrem uvedených hercov v ňom hrajú aj Braňo Deák, Zuzana Mauréry, Monika Hilmerová, Natália Puklušová a ďalší.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies