Filip Oršula z Myjavy do Slovana Bratislava

NETKY.SK • 9 Január 2015, 14:06 • 2 min
Filip Oršula z Myjavy do Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Útočník Filip Oršula odchádza zo Spartaka Myjava do konkurenčného klubu v rámci najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že som podpísal zmluvu s takým klubom, akým je práve Slovan. Chcem mužstvu pomôcť hrať o najvyššie priečky. Spravím všetko pre to, aby sa mi výkonnostne a strelecky darilo a bol som platným členom mužstva," povedal podľa webu Slovana Oršula. 

 

"S Filipom sme podpísali zmluvu na dva a pol roka s možnosťou uplatnenia ročnej opcie. Je to nádejný mladý futbalista, ktorý okúsil profesionálny futbal v zahraničí. V Slovane sme presvedčení, že oživí mužstvo práve v ofenzívnej činnosti," skonštatoval generálny riaditeľ Bratislavčanov Dušan Tittel. 

 

Dvadsaťjedenročný rodák zo Sebedražia Oršula prešiel v mladosti cez Prievidzu a Trnavu do akadémie Manchestru City. Neskôr tento mládežnícky reprezentant SR pôsobil v holandskom FC Twente, anglickom Wigane Athletic a nemeckom MSV Duisburg. Myjavu posilnil vo februári. 

 

Spartak možno čoskoro angažuje náhradu na Oršulov post. "Máme vytypovaného vhodného hráča, ale ak by sa nám ho nepodarilo získať, vedeli by sme situáciu, s ktorou sme rátali, riešiť aj z vlastných zdrojov," povedal manažér Pavol Holeščák pre facebookové konto "kopaničiarov". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies