Filip Lesniak na hosťovanie do Slovana Liberec

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 18:32 • 2 min
Filip Lesniak na hosťovanie do Slovana Liberec

LIBEREC - Účastník najvyššej českej futbalovej súťaže FC Slovan Liberec minimálne dočasne angažoval do svojho kádra slovenského defenzívneho stredopoliara Filipa Lesniaka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný rodák z Košíc prichádza do severočeského klubu na polročné hosťovanie s opciou z anglického prvoligového Tottenhamu Hotspur, kde pôsobil od roku 2012 v mládežníckych kategóriách či rezerve.

 

"Tip na tohto hráča sme mali dlho, jeho príchod sme zvažovali už počas zimnej prestávky. Vtedy sa to, žiaľ, ešte nepodarilo. Je to futbalista do stredu ihriska a typologicky odlišný od hráčov, ktorých tu máme. Na českom trhu sa nám takého nepodarilo získať, Filip nám vychádzal ako ideálna voľba," povedal o vnukovi trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Kozáka kormidelník Liberca Jindřich Trpišovský.

 

"Chceli by sme s ním pracovať dlhšiu dobu, pretože je to mladý, zaujímavý hráč," dodal kouč.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies