Filip Kiss zostáva v Haugesunde, dohoda bola rýchla

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 16:41 • 2 min
Filip Kiss zostáva v Haugesunde, dohoda bola rýchla

HAUGESUND - Pôsobenie člena širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Filip Kissa v nórskom futbalovom klube FK Haugesund sa zmenilo z hosťovania z waleského Cardiff City na riadny angažmán.

slovakia

left justify in out

Potrvá minimálne do konca súťažného ročníka 2017 (jar - jeseň), referuje internetová stránka fkh.no. Trénerom tímu je Mark Dempsey, bývalý asistent kouča v spomenutom Cardiffe.


"Prostredie sa mi páči a verím, že pred mužstvom je vydarené obdobie," povedal Kiss a so smiechom dodal: "Spýtal som sa môjho syna, hoci má len dva mesiace, či tu chce zostať. Začal plakať, čo som si interpretoval ako súhlas." "Filip je pre nás dôležitým hráčom a mali sme záujem na jeho zotrvaní. K spoločnej dohode sme teda dospeli rýchlo," pochvaľoval si výkonný riaditeľ FK Haugesund Eirik Opedal.


Dvadsaťpäťročný niekdajší hráč Interu Bratislava, Petržalky, Slovana Bratislava a škótskeho Ross County (dvojročné hosťovanie) Filip Kiss odišiel do Nórska na ročné hosťovanie vlani v auguste. Rodák z Dunajskej Stredy pribudol do Cardiffu natrvalo (po hosťovaní) v roku 2012 za 500 000 libier. Stredopoliar však naposledy hral za waleský tím už v januári 2013 pri prehre s Macclesfieldom v 3. kole FA Cupu. Haugesund po 13. kole Tippeligaen figuruje na 7. priečke v 16-člennej tabuľke s 21 bodmi za bilanciu 6-3-4 pri skóre 23:18.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies