Filip Kiss sa stal kapitánom Haugesundu, Horneand: Dokáže potiahnuť tím správnym smerom

NETKY.SK • 17 Február 2017, 13:11 • 2 min
Filip Kiss sa stal kapitánom Haugesundu, Horneand: Dokáže potiahnuť tím správnym smerom

HAUGESUND - Niekdajší kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov a stabilný člen kádra súčasného A-tímu SR Filip Kiss sa pred začiatkom nového ročníka najvyššej nórskej súťaže dočkal pocty vo svojom klube FK Haugesund.

slovakia

left justify in out

V roku 2017 bude viesť mužstvo ako kapitán. Informoval o tom web Kissovho zamestnávateľa. "Filip je vodcovský typ a skvelá osobnosť. Dokáže potiahnuť tím správnym smerom a takticky je na vysokej úrovni," skonštatoval tréner Haugesundu Eirik Horneland na margo 26-ročného stredopoliara, ktorý si zahral aj za Ross County, Cardiff City či Slovan Bratislava.

 

"Som hrdý na to, že mi Eirik dal dôveru, a som pripravený bojovať o víťazstvá," povedal dunajskostredský rodák.

Kiss sa s vedením FK Haugesund v decembri dohodol na predĺžení spolupráce do roku 2019, v tomto klube pôsobí od augusta 2015. Dosiaľ odohral za Haugesund 36 ligových duelov a strelil šesť gólov. V štyroch vystúpeniach v národnom pohári skóroval trikrát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies