Figeľ s Hlinom budú sadiť stromy za nenarodené deti

NETKY.SK • 14 September 2015, 09:31 • 2 min
Figeľ s Hlinom budú sadiť stromy za nenarodené deti

BRATISLAVA – KDH bude za nenarodené deti vysádzať stromy života. Ako povedala pre agentúru SITA hovorkyňa hnutia Nataša Žembová, za rok 2014 bolo umelým ukončením tehotenstva usmrtených 7 501 detí.

slovakia

left justify in out

„Predseda KDH Ján Figeľ spolu s predsedom Občanov Slovenska Alojzom Hlinom sa rozhodli poukázať na toto vysoké číslo a zároveň dať život za život. Za tieto deti preto budú na Slovensku vysadené stromy života. Všetci, ktorým na živote záleží a chcú ho chrániť, budú každoročne vysádzať stromy za nevinné deti,“ zdôraznila.


Prvý strom, špeciálny javor, vysadia dnes popoludní spolu s ďalšími členmi politických strán pri Evanjelickom kostole na Mierovej ulici, pri Radničnom námestí v Ružinove. Ostatných 7 500 stromov vysadia pri Ružomberku. „Život je absolútna hodnota a preto si zaslúži absolútnu ochranu,“ dodala Žembová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona