Figeľ: Fico je nervózny, lebo opozícia odhaľuje rozkrádanie

NETKY.SK • 6 December 2014, 18:54 • 2 min
Figeľ: Fico je nervózny, lebo opozícia odhaľuje rozkrádanie

BRATISLAVA - KDH odmieta súčasné zneužívanie moci, populizmus a zadlžovanie krajiny namiesto skutočných a zodpovedných riešení pre ľudí.

slovakia

left justify in out

"Som presvedčený, že do roka sa politická mapa Slovenska zmení. Ako už viackrát v minulosti, KDH urobí aj teraz všetko pre to, aby naša krajina mala nielen stabilnú, ale aj zodpovednú vládu," reagoval na snem Smeru-SD predseda KDH Ján Figeľ.

 

Podľa neho po povalení bývalej vlády a politicky vynútených predčasných voľbách Smer obsadil nielen všetky výkonné, ale aj kontrolné orgány štátu. Smer nemá rád kontrolu. Aj preto rastú problémy s aroganciou a korupciou moci. Premiér Fico je nervózny, lebo ľudia, médiá a opozícia odhaľujú rozsiahle predražovanie a rozkrádanie verejných financií. Podľa Figeľa sa skrýva za prázdne frázy typu balkanizácia ekonomiky a očierňovanie.

 

„Opozícia nevie a nemôže s nami súperiť na poli hospodárskeho a sociálneho vývoja, ponúka len nenávisť. Za podpory výraznej časti médií sa snaží vytvoriť o Smere ten najnegatívnejší obraz,“ zdôraznil. KDH na čele s neúspešným ministrom dopravy podľa Fica organizuje odvolávanie ministra dopravy. Vyzval preto opozíciu, aby prestala so zbytočnými návrhmi na odvolávanie ministrov a balkanizáciou slovenskej politiky. „Vyzývam opozíciu, aby išla do normálneho parlamentného hodnotového súboja,“ vyhlásil v dnešnom príhovore k delegátom slávnostného snemu Smeru v Nitre Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona