FIFA zrušila trest bulharskému hráčovi, ktorý mal dopovať

NETKY.SK • 26 September 2013, 15:49 • 2 min
FIFA zrušila trest bulharskému hráčovi, ktorý mal dopovať

ZÜRICH - Medzinárodná futbalová federácia FIFA zrušila trest bulharskému reprezentantovi len pár hodín po tom, čo oznámila, že neprešiel dopingovou kontrolou.

slovakia

left justify in out

"Predseda disciplinárnej komisie FIFA Claudio Sulser zrušil rozhodnutie o suspendovaní bulharského futbalového reprezentanta na 30 dní," cituje agentúra dpa stanovisko federácie. "Rozhodnutie padlo po objasnení situácie lekárskymi pracovníkmi, podľa toho to vyzerá tak, že neexistujú žiadne dôkazy o porušení antidopingových pravidiel."

FIFA už skôr vo štvrtok oznámila, že suspendovala nemenovaného bulharského reprezentanta, ktorý mal 10. septembra po kvalifikačnom zápase MS 2014 proti Malte (2:1) pozitívny dopingový test. V A-vzorke bulharského hráča našli vysokú koncentráciu látky, ktorá sa nachádza na zozname zakázaných prostriedkov Svetovej antidopingovej agentúry WADA. Meno futbalistu FIFA nezverejnila. Podľa hovorcu Bulharskej futbalovej federácie Pavela Koleva ide o obrancu Jordana Mineva, ktorý pôsobí v Ludogorci Razgrad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies