FIFA zrušila Beckenbauerovi trest

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 14:09 • 2 min
FIFA zrušila Beckenbauerovi trest

BERLÍN - Franz Beckenbauer informoval, že Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) mu zrušila trest týkajúci sa akejkoľvek futbalovej aktivity.

slovakia

left justify in out

Bývalý úspešný nemecký reprezentant najprv odmietol spolupracovať s FIFA pri skúmaní korupčných podozrení v súvislosti s udelením práva usporiadať majstrovstvá sveta v roku 2022 v Katare. Beckenbauer dodatočne súhlasil, že sa bude podieľať na vyšetrovaní.

 

Nemcov manažér Marcus Höfl informoval na Twitteri, že FIFA s okamžitou platnosťou zrušila 90-dňový dištanc. Niekdajší člen výkonného výboru FIFA Beckenbauer hlasoval v decembri 2010 pri voľbe dejiska MS 2022 za Katar. Beckenbauer, ktorý vyhral majstrovstvá sveta ako hráč (1974) aj tréner (1990), pracuje momentálne ako ambasádor úradujúceho nemeckého šampióna Bayern Mníchov. Tiež plní funkciu poradcu FIFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies