FIFA znepokojená z pokusu fanúšikov Chile vniknúť na Maracanu

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 18:48 • 2 min
FIFA znepokojená z pokusu fanúšikov Chile vniknúť na Maracanu

RIO DE JANEIRO - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) je znepokojená z toho, že žiadna zo súkromných ani verejných bezpečnostných služieb nechce prevziať zodpovednosť za situáciu, ktorá vznikla pri násilnom pokuse chilských fanúšikov o vniknutie na štadión.

slovakia

left justify in out

Juhoamerickí priaznivci využili menej strážený vstup pri novinárskom press centre a snažili sa preniknúť na štadión Maracana pred zápasom na futbalových MS medzi Chile a Španielskom. Informovala agentúra dpa.
     

Brazílsky minister spravodlivosti Andrey Passos Rodriguez uviedol, že v súvislosti so spomínaným incidentom zatkli 87 fanúšikov. Neskôr museli títo previnilci do 72 hodín opustiť Brazíliu. "Je to znepokojujúce. Musíme ochraňovať aj novinárov a zástupcov médií. Musíme ochraňovať aj fanúšikov," povedal bezpečnostný riaditeľ FIFA Ralf Mutschke.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies