FIFA začala vyšetrovanie správania nemeckých fanúšikov v Prahe

NETKY.SK • 8 September 2017, 11:33 • 2 min
FIFA začala vyšetrovanie správania nemeckých fanúšikov v Prahe

Zürich - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) začala vyšetrovanie správania fanúšikov nemeckej reprezentácie. Tí v súboji kvalifikácie MS 2018 s Českom v Prahe spievali neonacistické popevky, urážali svojho hráča Tima Wernera z RB Lipsko a ignorovali predzápasovú minútu ticha.

slovakia

left justify in out

FIFA vyšetrí nielen správanie nemeckých chuligánov, ale posvieti si aj na Český futbalový zväz, ktorý bol ako hostiteľ zodpovedný za organizáciu zápasu. Radikálni nemeckí fanúšikovia okrem toho zapálili na tribúne pyrotechniku a po víťazstve svojho tímu vykrikovali nacistické heslá. Nemecký futbalový zväz dostane pokutu a hrozia mu aj tvrdšie tresty, ako napríklad zákaz výjazdu fanúšikov na zápas.

 

Tréner nemeckej reprezentácie Joachim Löw, ako aj jeho zverenci vyjadrili veľký hnev zo správania fanúšikov úradujúcich majstrov sveta a po víťazstve 2:1 sa im nešli na protest poďakovať.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies