FIFA vyšetruje Real Madrid, Butragueňo: Sme pokojní

NETKY.SK • 27 Január 2015, 10:16 • 2 min
FIFA vyšetruje Real Madrid, Butragueňo: Sme pokojní

MADRID - Vedenie Realu Madrid vie o vyšetrovaní Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) v súvislosti s prestupmi mladých hráčov. Športový riaditeľ "bieleho baletu" Emilio Butragueňo uviedol, že klub s funkcionármi FIFA úzko spolupracuje a zatiaľ predložil všetky potrebné dokumenty.

slovakia

left justify in out

FIFA si nedávno vyžiadala od Španielskej futbalovej federácie dokumenty ohľade prestupov hráčov do Realu za uplynulých päť rokov. "Sme pokojní, pretože vieme, že v ničom sme pravidlá neporušili. S FIFA spolupracujeme a plánujeme v tom pokračovať," povedal Butragueňo pre agentúru AP počas prezentácie Brazílčana Lucasa Silvu, ktorého Madridčania získali ako svoju druhú januárovú posilu z Cruzeira. Tou prvou bol 16-ročný Nór Martin Ödegaard.

 

Vlani porušila pravidlá o prestupoch a registrácii mladých hráčov FC Barcelona. FIFA za to Katálancov potrestala ročným dištancom, počas ktorého klub nemôže podpisovať nových hráčov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies