FIFA vyšetruje incident zo zápasu Rumunsko - Poľsko

NETKY.SK • 18 November 2016, 16:02 • 2 min
FIFA vyšetruje incident zo zápasu Rumunsko - Poľsko

ZÜRICH - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) spustila vyšetrovanie Rumunskej futbalovej federácie pre incident, ktorý sa udial v kvalifikačnom zápase MS 2018 s Poľskom, keď útočníka hostí Roberta Lewandowského takmer trafil delobuch.

slovakia

left justify in out

Ten explodoval v 55. minúte asi meter od jeho nohy. Lewandowski sa pri rohovom kope svojho tímu gestom snažil upozorniť na delobuch, ktorý doletel z hľadiska blízko pred rumunskú bránu, ale ten okamžite explodoval a ohlušil kanoniera Bayernu Mníchov. Poľský ostrostrelec sa zvalil na zem a na niekoľko minút sa ocitol v opatere lekárov.

 

Slovinský rozhodca Damir Skomina zápas E-skupiny prerušil, ale po pár minútach sa v hre pokračovalo. Na ihrisko sa vrátil aj Lewandowski a dvomi gólmi v závere spečatil víťazstvo Poliakov 3:0.

 

Pred a počas zápasu prišlo aj k ďalším výtržnostiam a polícia musela použiť proti chuligánom slzotvorný plyn. Odveta je na programe 10. júna vo Varšave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies