FIFA už spustila predaj vstupeniek na MS 2018 v Rusku

NETKY.SK • 14 September 2017, 14:08 • 2 min
FIFA už spustila predaj vstupeniek na MS 2018 v Rusku

MOSKVA - Vstupenky na budúcoročné futbalové majstrovstvá sveta v Rusku sú už v predaji. Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) informovala, že fanúšikovia zo zahraničia si môžu kúpiť lístok v minimálnej hodnote 105 amerických dolárov, kým Rusi zaplatia za najlacnejšiu vstupenku 22 USD.

slovakia

left justify in out

Predaj na šampionát, ktorý sa od 14. júna do 15. júla 2018 uskutoční v jedenástich ruských mestách, bude prebiehať v troch etapách. Prvá časť úvodnej etapy predaja potrvá do 12. októbra, pričom fanúšikovia sa môžu uchádzať o vstupenky na zápasy, do konkrétneho dejiska alebo na danú reprezentáciu a o ich držiteľoch rozhodne žreb.V ďalšej časti prvej etapy v novembri sa k vstupenkám dostane ten, kto si ich objedná najrýchlejšie. 

 

Druhá etapa predaja sa začne 1. decembra už po žrebe skupín MS a o majiteľoch vstupeniek rozhodnú žreb, ako aj rýchlosť objednávky. Záverečná etapa bude na báza last-minute predaja a potrvá až do finále.

 

Ceny vstupeniek pre zahraničných fanúšikov budú v hodnote od 105 do 1000 USD, Rusi zaplatia od 22 do 123 USD. Pri objednávke sa každý záujemca musí na ruských úradoch uchádzať o identifikačnú kartu fanúšika, ktorá bude slúžiť aj ako vízum do Ruska a na bezplatné presuny v mestskej doprave počas hracích dní MS. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona