FIFA stopla cestu Pirla, Gerrarda a Xaviho do Kuvajtu

NETKY.SK • 15 December 2015, 16:26 • 2 min
FIFA stopla cestu Pirla, Gerrarda a Xaviho do Kuvajtu

ZÜRICH - Futbalisti so slávnou reprezentačnou i klubovou minulosťou Steven Gerrard, Andrea Pirlo a Xavi Hernández musia zabudnúť na účasť na piatkovom exhibičnom zápase v Kuvajte, kde mali nastúpiť proti výberu domácich hviezd v rámci Football Champions Tour.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) im ako aktívnym registrovaným hráčom zakázala štart pre dočasné vylúčenie Kuvajtu zo štruktúr zapríčinené zásahmi tunajšej politickej moci. Organizátori potvrdili, že nariadenie sa týka aj Taliana Pirla a Angličana Gerrarda, ktorí pôsobia v severoamerickej súťaži MLS, ako aj Španiela Xaviho z katarského Al-Saddu.


Zastupujúci generálny sekretár FIFA Markus Kattner už minulý týždeň všetky členské asociácie upozornil, že suspendácia Kuvajtu sa vzťahuje aj na podujatia Football Champions Tour.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies