FIFA pravdepodobne nezmení začiatky duelov na MS pre horúčavy

NETKY.SK • 29 November 2013, 20:06 • 2 min
FIFA pravdepodobne nezmení začiatky duelov na MS pre horúčavy

ZÜRICH - Šéf lekárskej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Michel D'Hooghe si nemyslí, že sa zmenia termíny začiatkov niektorých zápasov na budúcoročných majstrovstvách sveta v Brazílii napriek negatívnym ohlasom hráčov.

slovakia

left justify in out

Úvodné výkopy stretnutí sú na programe o jednej hodine popoludní miestneho času, v juhoamerickej krajine vtedy vládnu vysoké teploty a vlhkosť. "Budem prekvapený, ak sa to podarí zmeniť. Všetko je už naplánované," povedal D'Hooghe.

Prezident FIFA Sepp Blatter vyhlásil, že o prípadných zásahoch do itinerára sa môže diskutovať ešte pred budúcotýždňovým piatkovým žrebom základných skupín. Predstavitelia Medzinárodnej federácie profesionálnych futbalistov (FIFPro) sú znepokojení, pretože sedem zo 64 duelov by sa malo začať o 13.00 h miestneho času v tropických mestách Fortaleza, Natal, Recife a Salvador. "Budeme mať zápasy v horúčavách a musíte byť na to pripravení," dodal Belgičan D'Hooghe.

FIFA povoľuje prestávky na doplnenie tekutín počas zápasov, ak teplota presiahne 32 stupňov Celzia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies