FIFA najala dvoch bývalých právnikov UEFA

NETKY.SK • 3 September 2018, 14:01 • 2 min
FIFA najala dvoch bývalých právnikov UEFA

ŽENEVA - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) najala dvoch právnikov, ktorí predtým pracovali v Európskej futbalovej únii (UEFA). Alasdair Bell sa stal zástupcom generálneho sekretára pre administratívu, Emilio Garcia bude šéfom pre integritu.

slovakia

left justify in out

 

Obaja pôsobili v UEFA v čase, keď bol jej generálny sekretár súčasný prezident FIFA Gianni Infantino. V pondelok o tom informovala agentúra AP s odvolaním sa na vlastný zdroj, federácia to nekomentovala. Medzi organizáciami momentálne panujú nezhody pre nové projekty, ktoré presadzuje Infantino.

Podľa ponuky na dvanásť rokov v hodnote 25 miliárd amerických dolárov od investorov zo Saudskej Arábie sa FIFA vzdá plného vlastníctva nového formátu MS klubov a vznikne nová celosvetová reprezentačná súťaž. Proti návrhu ostro vystúpili prezident UEFA Aleksander Čeferin či niektorí predstavitelia európskych národných zväzov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies