FIFA+ je streamovacia platforma, kde nájdete live prenosy i archív

NETKY.SK • 25 Apríl 2022, 16:00 • 2 min
FIFA+ je streamovacia platforma, kde nájdete live prenosy i archív

BERLÍN – Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) spustila v utorok bezplatnú streamovaciu platformu, ktorá umožní fanúšikom prístup k desiatkam tisícov zápasov po celom svete.

slovakia

left justify in out

Futbaloví priaznivci si budú môcť na platforme FIFA+ ešte v tomto roku pozrieť 40 000 live prenosov zo širokého spektra líg, vrátane mužských, ženských i mládežníckych súťaží. Okrem toho bude k dispozícii aj bohatý archív. V ňom je možné pozrieť si „každý zápas majstrovstiev sveta, ktorý bol nasnímaný kamerou“. Na FIFA+ sa dajú nájsť aj dokumenty o súčasných i bývalých futbalových hviezdach.

 

 

„FIFA+ reprezentuje ďalší krok v našej vízii urobiť futbal globálnym a inkluzívnym. Zároveň táto platforma podopiera misiu FIFA v expandovaní a globálnom vývoji futbalu,“ citovala agentúra DPA prezidenta FIFA Gianniho Infantina. FIFA+ obsahuje aj dátové centrum so štatistikami zo zápasov a sekciu s denne aktualizovanými správami. Platforma bude na začiatku k dispozícii v angličtine, francúzštine, španielčine a v portugalčine, podľa FIFA neskôr pribudnú aj ďalšie jazykové verzie.

 

Možno vás zaujme: Twitter zakáže reklamy, ktoré popierajú vedecké tvrdenia o klimatickej zmene



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona