FIFA a UEFA zrušili tradičný zápasov funkcionárov

NETKY.SK • 30 September 2015, 22:11 • 2 min
FIFA a UEFA zrušili tradičný zápasov funkcionárov

ŽENEVA - Korupčným škandálom sužované futbalové orgány FIFA a UEFA, ktorých lídrov vyšetrujú švajčiarske i americké orgány, zrušili tradičný každoročný zápasov svojich zamestnancov. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Exhibičný zápas sa mal uskutočniť v sídle UEFA vo švajčiarskom Nyone. "Spoločne sme sa dohodli, že zápas UEFA - FIFA, ktorý sa mal uskutočniť v piatok 2. októbra, odkladáme na neurčito," povedal hovorca FIFA.

 

Švajčiarske úrady podozrievajú prezidenta FIFA Seppa Blattera, že v roku 2005 podpísal kontrakt s Karibskou futbalovou úniou (CFU), ktorý bol nevýhodný pre FIFA. Predmetom vyšetrovania je aj netransparentná platba z februára 2011 vo výške 2 milióny švajčiarskych frankov od Blattera pre šéfa UEFA Michela Platiniho z fondu FIFA, údajne za poskytnuté služby v období od januára 1999 do júna 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona