Ficova sexi brunetka pracovala ako asistentka poslanca Jasaňa: V rozhovore prezradila všetko o svojom sexuálnom živote

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 12:56 • 2 min
Ficova sexi brunetka pracovala ako asistentka poslanca Jasaňa: V rozhovore prezradila všetko o svojom sexuálnom živote

BRATISLAVA – Po boku premiéra Roberta Fica (50) sa na verejnosti objavuje sexi bruneta Mária Trošková (27), ktorá údajne pracuje ako jeho asistentka. V minulosti pravdepodobne politické ambície nemala, pretože v rozhovore pre časopis Brejk povedala podrobnosti so svojho sexuálneho života.

slovakia

left justify in out

Mária Trošková sa v roku 2007 dostala do finále súťaže Miss Universe, ktoré vyhrala Lucia Senášiová. Práve v Luciinej agentúre začal Mária pracovať ako modelka. V roku 2010 sa objavila spolu s playmate v kalendári Zetor.

 

img

 

Dvadsaťsedemročná bruneta so silikónmi je z Púchova, vyštudovala Vysokú školu v Trenčíne a momentálne pracuje na úrade vlády.

 

"K 1. marcu 2015 boli v Kancelárii predsedu vlády SR obsadené dve voľné miesta. Na pozíciu riaditeľa kancelárie nastúpil Roman Šípoš a Mária Trošková pracuje ako radový zamestnanec Kancelárie predsedu vlády. Obaja sú v súlade so zákonom o štátnej službe, v dočasnej štátnej službe," znie oficiálne stanovisko z Úradu vlády.

 

Modela si obliekla na spodnú bielizeň aj oblečenie a objavila sa pri premiérovom výjazde vo VOP Trenčín a aj na stretnutí Fica s ministrom školstva Jurajom Draxlerom.

 

 

Pred nástupom do úradu vlády pracovala od 15. 3. 2014 ako asistentka poslanca Smer-SD Viliama Jasaňa Vo verejne prístupnej zmluve sa píše že , za prácu asistentky dostávala mesačne 900 eur s DPH.

 

img

 

Mária sa na verejnosti zatiaľ k ničomu nevyjadrila, ale dosť o sebe prezradila v roku 2009 pre časopis Brejk:

 

Odkiaľ si?

Z Púchova.

 

Čo je to pekný muž?

Srdce naznačí, musí preskočiť iskra. Mal by byť dobrý a milý. A musí ma priťahovať.

 

Kedy sa začalo okolo teba iskriť?

Mohla som mať nejakých 14. Bol to sedemročný vzťah. Prvý sexuálny zážitok som prežila ako šestnásťročná. Už je to dávno... a spomienky nič extra.

 

Dnes si „to“ už vychutnávaš?

Samozrejme, žena rastie skúsenosťami... Ja však nie som na nejaké plytké a prelietavé vzťahy. Mala som vlastne len štyroch mužov. Sex na jednu noc mi nehrozí, ani keby som mala tri promile.

 

Predstava pekného večera?

Som romantická. Vidím príjemnú večeru pri sviečkach, no potom sa, ako to povedať, rozprávame pri kozube...

A z kozuba sa iskrí...

Veru iskrí... sladká hudba hrá a my sa milujeme. Najlepšie na kožušinách.

 

Teraz už si na koni, keď máš novučičké prsia?

Keď sa má žena zle cítiť, prečo by nešla na zákrok? Áno, silikóny som si dala urobiť kvôli sebe. Mám teraz toľko sebavedomia, že až!

 

Viem sa zabezpečiť... Rozmeníš nám to na drobné?

Nesmrdí mi žiadna práca. Začala som trocha podnikať. Máme v rodnom meste malý rodinný podnik, ale nechcem to špecifikovať.

 

Čo si myslíš, že je na tebe najkrajšie?

Muži vravia, že pery. Tuším, čo si pri pohľade na ne predstavujú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona