Fico zverejnil ďalšie VIDEO: Peťo Kažimír nám rastie ako z vody!

NETKY.SK • 22 Január 2014, 14:10 • 2 min
Fico zverejnil ďalšie VIDEO: Peťo Kažimír nám rastie ako z vody!

BRATISLAVA – Séria rozhovorov medzi Robertom Ficom a Marekom Maďaričom pokračuje už v poradí piatym videom. Minister kultúry si teraz nechal od premiéra vysvetliť prečo je Smer 'jediná jednotná ponovembrová strana'.

slovakia

left justify in out

Podľa Fica odpoveď na túto otázku je jednoduchá: „Ľudia chcú a potrebujú ľavicu.“ Fico poukázal hlavne na rok 2002, kedy Smer získal viac ako 13 percent v parlamentných voľbách: „Povedali sme si, že dosť s experimentami. Nebudeme sa tváriť, že nie sme ľavica, keď sme ľavca. Vtedy sme sa pokúšali hrať s treťou cestou, aj také aj onaké. Jasne sme povedali, sme ľavicovo orientovaná strana a ideme robiť ľavicovú politiku.“

Ďalším kľúčovým faktorom úspechu Smeru bolo podľa premiéra zjednocovanie stredo-ľavých subjektov. Okrem toho Fico vyzdvihol aj dôležitosť jednotlivcov v strane Smer: "Ty si to (Marek Maďarič pozn.), Paľo Paška, Peťo Kažimír nám rastie ako z vody, Robo Kaliňák, Dušan Čaplovič."

Zatiaľ najdiskutovanejším videom zo série rozhovorov premiéra Roberta Fica s ministrom kultúry Marekom Maďaričom bol prvý klip, kde premiér rozpráva o svojom detstve. Toto video bolo parodované aj predsedom SaS Richardom Sulíkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies