Fico vyjadril sústrasť predsedovi švédskej vlády

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 11:01 • 2 min
Fico vyjadril sústrasť predsedovi švédskej vlády

BRATISLAVA - Predseda vlády SR Robert Fico poslal dnes sústrastný telegram premiérovi Švédskeho kráľovstva Stefanovi Löfvenovi v súvislosti s útokom v centre hlavného mesta Štokholm. TASR o tom informoval Tlačový a informačný odbor Úrad vlády SR.

slovakia

left justify in out

Premiér Fico v telegrame predsedovi švédskej vlády píše, že s obrovským zármutkom a znepokojením prijal tragickú správu o dnešnom teroristickom útoku v centre Štokholmu, pri ktorom zahynuli nevinní občania a mnoho ďalších bolo zranených.

 

"Dovoľte mi, prosím, v mene vlády Slovenskej republiky, ako aj vo svojom, vyjadriť úprimnú sústrasť všetkým príbuzným obetí. Moje myšlienky v tejto ťažkej chvíli smerujú k švédskemu ľudu. Slovenská republika odsudzuje tento ohavný čin a osobne vyjadrujem presvedčenie, že nás vzájomne dokáže ešte viac zomknúť v boji proti celosvetovému terorizmu. Vážený pán premiér, prijmite, prosím, vyjadrenie mojej hlbokej úcty," uvádza sa v telegrame.

 

Pri dnešnom útoku narazil nákladný automobil do ľudí v centre Štokholmu. Podľa doterajších správ zahynuli najmenej traja ľudia a niekoľko ďalších utrpelo zranenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies