Fico viedol rokovanie vlády, o kúpeľoch už hovorí menej

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 14:59 • 2 min
Fico viedol rokovanie vlády, o kúpeľoch už hovorí menej

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico opäť viedol rokovanie vlády. Po aprílovej operácii srdca prišiel nečakane na rokovanie vlády prvýkrát už minulý týždeň, necelé dva týždne po zákroku.

slovakia

left justify in out

Podpredseda vlády a minister vnútra Robert Kaliňák, ktorý viedol rokovania kabinetu počas Ficovej neprítomnosti, bol pozitívne prekvapený, že aj dnes Fico prišiel. Podľa neho si premiér pobyt v práci postupne predlžuje, jeho návrat do plného pracovného tempa je na dobrej ceste, ale nejde to zo dňa na deň. Kaliňáka mrzí, že sa už menej hovorí o kúpeľoch. Bol by rád, ak by Fico absolvoval aspoň týždenný pobyt a mal by ešte trochu pokoja.

 

Na druhej strane sa predseda vlády podľa Kaliňáka snaží poctivo rešpektovať pokyny lekárov v oblasti rehabilitácie a návrtu do plného pracovného tempa, dodal. V pondelok sa Fico zúčastnil aj na spomienkovom podujatí k ukončeniu 2. svetovej vojny na bratislavskom Slavíne.


Premiér Robert Fico podstúpil 22. apríla v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave kardiochirurgický zákrok. Hospitalizovaný tam bol od 14. apríla.

 

Podrobnosti o premiérových zdravotných ťažkostiach na jeho žiadosť a žiadosť rodiny ústav nezverejňoval. Podľa informácii Denníka N Ficovi pre zúžené cievy urobili lekári bypass.

 

Po dohode ho v práci, tam, kde bola potrebná jeho fyzická prítomnosť, zastupovali vicepremiéri.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies